· 

Ochtend, middag of avond

Er is een duidelijke verschuiving aan het plaatsvinden in de tijden voor een massage. Voorheen waren de avonden veel meer in trek dan de ochtend of de middag. Hierdoor waren de tijden in de avond al veel langer voorruit bezet, waardoor mensen voor een massage in de ochtend of middag kozen om zo toch eerder op bezoek te komen en minder lang te hoeven wachten voor een massage. Eenmaal een massage in de ochtend of middag ervaren, geeft echt een verandering. In de huidige tijd zijn mensen veel meer aan het thuiswerken en spreiden hierdoor hun werkzaamheden over de dag. Een massage in de ochtend is echt een verademing. Een frisse start van de dag en als we vroeg beginnen, dan is de massage afgelopen en loop je hier weer weg terwijl het nog steeds ochtend is! Alsof de hele dag nog voor je ligt.

 

Ik hoor steeds vaker dat mensen hierdoor vol energie de dag doorkomen en veel lekkerder in hun vel zitten. Het werk wordt fluitend gedaan en het geeft soms energie voor 10, waardoor je klusjes hebt gedaan die al heel lang zijn blijven liggen. Voorheen waren de avonden populair en de ochtenden het minste in trek, maar als ik naar mijn agenda kijk, dan is dat nu andersom. In mijn drukke agenda zijn er op de korte termijn nog avonden vrij, maar de ochtenden zitten a vrij vol.

 

In de praktijkruimte merk je niet welk tijdstip het is, want de rolluiken zitten dicht en de sfeer is de ochtend of middag is precies gelijk als in de avond. Ook een keer proberen hoe een massage in de ochtend of middag voelt en wat het voor je doet? Dat kan zeker, maar je moet er nu wel iets langer op wachten...