· 

Doorverwijzen van een bekende

Het is ontzettend leuk als bestaande cliënten hun gezinsleden, familieleden of vrienden naar me doorverwijzen voor een massage. Dit komt best vaak voor. Natuurlijk vinden mensen ook de weg naar mijn praktijk via google of mijn advertenties op marktplaats, maar het merendeel van de nieuwe cliënten komt vanuit mondreclame. Mensen hebben het zelf al ervaren en vanuit die ervaring bevelen ze mijn massages bij anderen aan.

Heel vaak komen de kinderen van mijn cliënten op deze wijze op mijn tafel terecht. Denk hierbij aan de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Je gaat niet zo snel met je kind naar een vreemde masseur, maar als je er zelf als ouder al bent geweest, dan voelt het anders, meer vertrouwd. Dat is uitermate belangrijk bij de massage van kinderen en jongeren.

In mijn klantenbestand zitten dus best veel bekende van elkaar, zoals zussen, broers, vrienden, partners, ouders en kinderen, vriendinnen en ga zo maar even door. Vertrouwelijkheid is ook hier belangrijk. Ieder individu krijgt 100% de zekerheid dat ik niets met andere deel. Wat je ook met me bespreekt en wat de massage ook in je losmaakt, het blijft tussen jou en mij. Dat is ook de voorwaarde waarop bekende van elkaar bij me op bezoek komen, anders zou het niet werken.


Twijfel dus niet om een bekende, familie of lid van je gezin naar me door te verwijzen. Ik zal zeker niets over jou delen of bespreken. En het voordeel is ook dat je 50% promotiekorting krijgt bij je eerstvolgende eigen massage, als het een voor mij nieuwe cliënt is!