· 

Vakantie voorbij

De vakantie zit er weer bijna op. Het voelt altijd gek om een paar weken geen massages te geven. Natuurlijk is vakantie fijn, maar het kriebelt om weer te mogen starten. Goed teken toch? Als je iets met veel plezier en passie doet, dan ga je dat missen, ook tijdens de vakantie. Wat wel erg leuk is om te merken, dat mijn website ook wordt bezocht van mensen die op vakantie zijn. Ik zie dit terug in google, waarbij ik kan zien uit welke landen mijn website bezoekers komen. De diversiteit in landen groeit enorm tijdens een vakantieperiode. Ergens vanaf het strand mijn website bekijken en alvast een afspraak boeken, dat is natuurlijk een prima idee. Een massage is de ultieme vakantieverlenging. Ook als je geen vakantie hebt, geef een massage je toch een vakantiegevoel. Even niets, echt tijd voor jezelf. Een ontspannende massage van een uur staat gelijk aan 8 uur slaap, wist je dat al?

 

Je hoort op dit moment dat veel corona besmettingen komen van mensen die op vakantie zijn geweest naar het buitenland. Ik was 12 dagen op Madeira. Super mooi eiland trouwens, echt een aanrader, ook qua temperatuur. Speedbootje, dolfijnen, veel gezien, veel gedaan en ook geluierd. Madeira was code geel op het moment dat ik er was. In heel Portugal geldt nog de mondkapjes plicht, zelfs buiten als je geen 1,5 meter afstand kan houden. Ook in het vliegtuig moest ik een mondkapje op. Wel vervelend, maar het is te overzien. Om Madeira in te komen was er ook heel wat nodig, zoals een registratie in de Madeira safe app, een vaccinatiebewijs en hele lange wachtrijen, zowel op Schiphol als op Madeira. Maar goed, het was het waard, ik heb een super vakantie gehad. Voor de zekerheid heb ik wel een corona test gedaan 2 dagen na terugkomst. Ik heb geen klachten, maar omdat ik toch dadelijk weer veel mensen op bezoek krijg in mijn praktijk, was het gewoon voor de zekerheid. Test was natuurlijk negatief, dus met een gerust hart kan ik jullie weer ontvangen. 

 

Het is ook maar goed dat ik mijn praktijk met veel plezier draaiende houd. Mijn agenda zit zo vol, dat ik heb besloten om wat extra dagen en tijden vrij te maken. Heb je interesse, maar nog geen afspraak staan? Dan heb je nu de kans om een van deze extra vrije plekjes te reserveren! Wacht niet te lang, anders zijn ook deze plekjes weer door iemand anders gereserveerd.