· 

Vertrouwenspersoon

Op jonge leeftijd kunnen er allerlei zaken en issues in je hoofd gaan zitten. Je zit met vragen, die je niet zomaar even aan iemand stelt en met problemen die je echt niet even met je vrienden of met je ouders kunt of wilt bespreken. Wat doe je dan? Vaak blijf je ermee lopen en soms maak je hierdoor ook verkeerde keuzes. 

 

Verkeerde keuzes in het leven zijn helemaal niet zo verkeerd! Als alles direct goed gaat, dan leer je namelijk nooit iets. Het heet niet voor niets ‘levenservaring’. Je leert enkel van je fouten, dus wees niet bang om het leven te ontdekken en je fouten te maken.

 

Het kan in veel gevallen wel heel fijn zijn om iemand te hebben met wie je deze zaken kunt delen. Iemand die je nooit of te nimmer zal veroordelen en waarvan je zeker weet dat het altijd 100% vertrouwd zal blijven en nooit met anderen zal worden gedeeld. Mijn praktijk heet niet voor niets Massagetherapie en Coaching. Met mij kan je alles delen en bespreken, ongeacht het onderwerp. Alles mag aan bod komen en door de combinatie van massage en coaching kan ik je zeker verder helpen. Ik spreek uit ervaring, want ik heb al best veel jongeren geholpen om gelukkiger en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

 

Ongeacht wat, voel je welkom om het te bespreken en om daarna een fijne massage te ondergaan. Het geeft een wisselwerking en een echte vertrouwensband, die simpelweg erg fijn zal voelen. Alsof er altijd iemand is waarop je kunt terugvallen en dat is ook zo. Eenmaal client bij mij, zal ik er altijd voor je zijn!