· 

Van mijn stoel gevallen

Via de Google Search Console kan ik een beetje kijken hoe mijn website het doet. Hoeveel vertoningen zijn er van mijn website, waar zoeken mensen naar en waar klikken mensen op. Ook is te zien wat de prestaties van mijn website zijn, bv gaat alles goed op een mobiel, op een tablet en op een PC. Het is wel veel data en wellicht wat te ver in de ICT-details, maar nul fouten op ieder apparaat, dat is wel heel mooi. Waar ik echter bijna van mijn stoel van viel zijn het aantal vertoningen van mijn website op google in de afgelopen 12 maanden. Echt niet meer normaal. Dat waren er 145.000. Ja, echt honderdvijfenveertigduizend! Ongelofelijk maar waar.

 

Dan ook nog een hoge score op de hoge posities op google, terwijl ik daar eigenlijk totaal niet mee bezig ben. Er zijn veel hits op de combinatie van massage en blootgewoon. Ik merk echt dat mensen hierop zoeken, mij vinden op google en juist vanwege mijn blootgewone massages voor mijn praktijk kiezen. Mijn massagevisie spreekt blijkbaar heel veel mensen aan en velen hebben er zeker wat reistijd voor over.

 

Het zijn maar getalletjes, maar toch….. supergaaf!