· 

Vakantie

De praktijk zit even dicht. Normaliter is dat 4 weken, maar omdat er nu geen Nijmeegse Vierdaagse is, slapen er geen lopers in de massageruimte. Vandaar nu maar 3 weken gesloten. De laatste weken voor de vakantie waren geweldig. Een paar hele mooie massagesessies, intense en supermooi. 

 

De agenda na de vakantie barst al uit z’n voegen, hoe gaaf is dat! Soms is het wel vervelend dat je niet direct bij mij terecht kunt, je zal meestal even moeten wachten. Toch komen er na de vakantie ook weer een aantal nieuwe cliënten op bezoek, die nu extra lang moeten wachten ivm de vakantieperiode. Er zijn de laatste tijd ook wat nieuwe cliënten op bezoek geweest die ik ook al in een andere hoedanigheid kende. Het is juist fantastisch om ook mensen dichtbij te helpen met een fijne massage en een goed gesprek. 

 

Heb je nog geen (vervolg) afspraak staan? Wacht niet te lang met reserveren, de agenda loopt steeds verder vol. Ben je nog nooit op bezoek geweest? Zet dan die eerste stap en maak een afspraak!

 

Fijne vakantie allemaal!