· 

Wat je niet kunt delen

Alles wat cliënten met me delen en alles wat massagetherapie en coaching met mensen doet, ik zal het nooit delen met anderen. Het is vaak zo vertrouwelijk en persoonlijk, dat ik het vertrouwen dat mensen aan me schenken nooit zal beschamen. Het is soms wel jammer dat ik het niet wil en kan delen, want ik denk dat anderen hierdoor eerder over de drempel zouden stappen. Als je weet dan er anderen zijn die met hetzelfde probleem of issues zitten waar jij ook mee zit en je weet ook dat massagetherapie en coaching hierbij kan helpen en ondersteunen, dan wordt de keuze om bij me op bezoek te komen wellicht wat gemakkelijker. Ik zou hierdoor nog meer kunnen betekenen voor anderen, het hele uitgangspunt van mijn praktijk.

 

Vaak hebben mensen geen idee van de positieve effecten van aanraking. Ook praten met iemand die totaal geen oordeel heeft, je enkel wilt helpen en waarbij alles 100% vertrouwelijk blijft is in veel gevallen al een echte verademing. Ik kan alleen maar zeggen dat ik met trots mijn praktijk draai en dat ik echt al zoveel mensen heb mogen helpen om gelukkiger en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Ook bij mensen die dichtbij me staan. Als ik dan zie hoe ze nu in het leven staan ten opzichte van voorheen, tja..... Dan ben ik simpelweg trots dat ik daaraan heb mogen bijdragen. 

 

Er zijn al zoveel verschillen de mensen op bezoek geweest en de problemen en issues zijn zo divers, waarbij ik veel gevallen toch het verschil heb kunnen maken of het stapje in de juiste richting heb kunnen geven. Twijfel jij nog of je op bezoek zou komen, vooral als er iets bij je speelt? Zet die stap, ongeacht wat het is. Neem me in vertrouwen en laten we samen een weg zoeken. Je bent meer dan welkom!