· 

Aromatherapie

Het is voor mij zo mooi om te merken en te ervaren wat een geur met mensen kan doen. Soms gebruik ik een speciale massageolie uit de aromatherapie massage ook bij een Free flow of bij een verrassingsmassage. Het effect is vaal direct merkbaar. Het kan van alles oproepen. Een erg diepe ademhaling, een bepaald gevoel en soms ook direct een emotie. Geur kan een herinnering oproepen of juist enorm bijdrage aan je overgave aan de massage. Het is vaak een geweldige aanvulling op de massagebeleving. Natuurlijk kiezen mensen soms ook bewust voor de aromatherapie massage, vooral als men deze geuren als eens ervaren heeft.

 

Ik gebruikte altijd Swede en The pleasure label als merken, maar heb daar onlangs ook Shunga aan toegevoegd. Alle merken hebben geweldige massage oliën in het aanbod, maar de naamgeving van de olie is nogal wazig. Tranquillity, Devinity, Stimulation, Desire, Hot Cherry Kisses en meer van dat soort duistere namen. Echt vreselijke namen voor hele fijne massageolie. Soms draai ik deze flesjes olie zelfs met het etiket naar achter, zodat je deze vreselijke namen niet ziet. Het gaat niet om de naam, maar om de kwaliteit van de olie en de geur combinaties, die zijn echt fantastisch, ondanks de naamgeving.

 

Het zijn kleine flesjes met fikse prijs, denk aan een prijs die 6x hoger ligt dan de normale neutrale massage olie. Toch zijn ze het echt waard. Geuren maken zoveel los, ongelofelijk soms hoe sterk dat is. Kom het gerust een keer ervaren.