· 

Zomervakantie

Nu alles weer bijna naar het oude normaal is, merk ik dat de drukte in mijn praktijk niet afneemt. Het was altijd al druk, maar corona heeft mensen nog meer doen inzien dat ze vaker voor zichzelf moeten kiezen en dat dit goed voor hun is. De drukte in mijn praktijk neemt altijd nog grotere vormen aan voor en na een vakantieperiode. Mensen willen net voor hun vakantie nog een keer op bezoek komen en reserveren ook direct weer wat afspraken na de vakantieperiode.

Vakantiestop

Ook mijn praktijk is even gesloten in de vakantieperiode. Normaliter zijn dan 4 weken, omdat er in de vierdaagse week altijd wandelaars op mijn zolder slapen. Helaas gaat de Nijmeegse vierdaagse die jaar niet door, dus in totaal ben ik maar 3 weken gesloten. Mijn vakantiestop duurt van 23-7 t/m 14-8.

Afspraken maken

Nog voor de vakantiestop op bezoek komen? Het zal heel lastig worden. Er zijn nog enkele verdwaalde plekjes vrij, dus wacht niet te lang. Denk ook zeker aan je afspraken voor na de vakantieperiode, anders zal je echt wat geduld moeten hebben als je pas na je vakantie gaat reserveren.


Wat wel en wat niet tijdens de vakantie

Tijdens mijn vakantiestop geef ik geen massages. in die periode kun je dus niet op bezoek komen. Wat wel gewoon doorloopt is het maken van je afspraken. Dat gaat toch online en kan je helemaal zelf regelen. Tijdens de vakantieperiode zal ik telefonisch heel slecht bereikbaar zijn, maar appen of mailen kan natuurlijk altijd. Vooral als je ergens mee zit, problemen ervaart en wellicht ook al bij me op bezoek bent geweest voor coaching, dan ben ik via deze weg ook in de zomerstop bereikbaar voor jullie en kan ik reageren op een tijdstip dat het me lukt. Wellicht moet je wel iets langer wachten op een reactie dan normaal het geval is.

 Je hoeft nergens heen, vakantie gaat om het gevoel in je hoofd, even lekker niets, relaxen en lekker de boel de boel laten. Mocht ik je niet meer zien of spreken voor de vakantie, dan wens ik je bij deze alvast een hele fijne vakantie toe.