· 

Massage voor stellen

Mijn aanbod is best al groot, ook als het gaat om massages waarbij je samen op bezoek komt. Toch kreeg ik veel vragen over een massage voor stellen. De opties waren wel aanwezig, maar het was niet even duidelijk. Wat is nu een workshop, hoe werkt de partnermassage en zo verder. De vragen die ik kreeg waren voornamelijk afkomstig van stellen die elkaar niet willen masseren. Er zijn best veel stellen die het gewoon fijn vinden om samen een massage te boeken en samen op bezoek te komen. Natuurlijk kan ik niet 2 mensen tegelijk een massage geven, maar dat is ook niet waar men naar op zoek is. Het gaat om de massagebeleving samen te ervaren. Vandaar ook dat ik de massage voor stellen heb toegevoegd aan mijn aanbod. Je komt dan als stel samen op bezoek voor een massage.

Het aanbod waarbij je samen op bezoek komt

Massage voor stellen

Samen als stel op bezoek komen voor een afzonderlijke massage.

Workshop Partnermassage

Elkaar leren masseren, een hele leuke workshop voor stellen

Vriendinnen massage

Samen met je vriendin afzonderlijk beide een massage.

Workshop Leren masseren

Leren masseren, maar dan niet voor stellen maar voor iedereen

Masseer de masseur

Geef de masseur een massage. dat kan alleen, maar ook met meerdere personen.