· 

Corona versoepelingen

Mondkapjes plicht vervallen

Vanaf 26-6 is de mondkapjes plicht voor de contactberoepen komen te vervallen. Dat is letterlijk een verademing. Vooral met de temperatuur in de praktijkruimte en de inspanning die ik moet leveren, is een mondkapje dragen erg onprettig. Kom je op bezoek, dan hoef je zelf dus geen mondkapje te dragen. Ik zal tijdens het geven van de massage ook geen mondkapje dragen, tenzij jij dat zelf erg graag wilt. Geef het dan even aan.

Checkgesprek ipv Covid formulier

Met alle versoepelingen, heb ik besloten om geen covid formulier meer te sturen, 24 uur voorafgaande aan je afspraak. Ik ga er vanuit dat als je klachten hebt of in quarantaine zit, je sowieso niet op bezoek komt en annuleert. Ik zal er nog wel naar vragen voorafgaande aan de massage, want het check gesprek is nog wel verplichte kost voor de contactberoepen.