· 

Bloot bij eerste bezoek

Tot nu toe was er de mogelijkheid om bij het allereerste bezoek het ondergoed aan te houden en enkel bij de ontspannende massage. Deze mogelijkheid heb ik laten vervallen en bied ik niet meer aan.

Voorheen

Ik wilde graag de drempel voor mijn massages wat lager maken door de optie te bieden voor een massage met ondergoed aan. Dit werkt ook, want sommige hebben hierdoor juist een afspraak bij me gemaakt en hadden dat anders niet gedaan.

Ervaringen

Met ondergoed aan kan ik je niet mijn massage laten ervaren. Ja de drempel is lager, maar je ervaart niet mijn massage zoals die bedoeld is. Je gaat met een vertekend beeld naar huis. Het doet niets met je, het werkt niet voor jou en ga zo maar even door. Dat klopt ook, want je hebt niet mijn massage ervaren die ik normaliter geef. Je overgave was veel minder, waardoor ook de beleving en het resultaat veel minder zijn.

Vanaf nu

Kom je voor mijn massages op bezoek, dan zijn dat vanaf nu altijd blootgewone massages, ook bij je eerste bezoek, ongeachte leeftijd, gender, geaardheid of achtergrond. Dit is mijn manier van massages geven en mijn massagevisie. Ik wil enkel massages geven die ertoe doen en je geen halve massage geven omdat je het ondergoed aan hebt bij je eerste bezoek. Is dat niets voor jou, alle respect, maar dan moet je helaas op zoek naar een masseur met een andere visie.