· 

Wie boekt er een blootgewone massage

Zijn het specifieke mensen die een blootgewone massage reserveren? Vaak is er een beeld of vooroordeel dat mensen die voor een blootgewone massage kiezen tot een bepaalde groep mensen behoord. Het zijn dan mensen die bv op zoek zijn naar iets anders dan een massage, nudisten, naturisten en meer van deze vooroordelen. Als iets vreemd of nieuw voor jezelf is, dan heb je soms al een vooroordeel klaarliggen. Al mijn massages zijn blootgewoon, dus kies je voor mijn massagevisie, dan onderga je de massage ongekleed en onbedekt. Behoor je dan ook direct tot een bepaalde groep mensen? 

Hoe ik het zie

Het is voor mij zo normaal, dat ik het niet eens meer zie. Voor mij is ongekleed een massage ondergaan hetzelfde als:

  • Bowling schoenen eerst aan doen voordat je gaat bowlen.
  • Je auto eerst starten, voordat je ermee kan wegrijden
  • De deur eerst dicht doen, voordat je deze op slot draait
  • Je mond eerst open doen, voordat je iets kunt eten

(ab)normaal

Voor bijna iedereen zijn deze zaken heel normaal. Je kijkt er niet van op en je doet het zonder er eerst over na te denken. Als het echter aankomt op een massage ongekleed ondergaan, dan komen er soms wel gedachtes vrij. Schaamte, ongemakkelijkheid, onbekendheid, is het wel respectvol en meer van deze gedachtes. Dan is het goed om te weten dat ik 10 jaar massage ervaring heb, iedereen blootgewoon op mijn massagetafel ligt en al mijn massages uiterst respectvol zijn.


Douchen met paraplu

Een massage ondergaan met je ondergoed aan is als douchen met een paraplu. Ja, je staat wel onder de douche, maar is het handig en effectief? Dacht het niet……. Daarom ga je ook niet douchen met een paraplu en om diezelfde rede zou je ook geen massage moeten ondergaan met je ondergoed aan. De beleving is zo anders, maar je moet wel een keer de stap zetten om het zelf te ervaren. 

Wie kiest

Ik heb cliënten in alle leeftijdsgroepen, culturen, religies, achtergronden, genders en geaardheden. Een massage draait om mensen, al het andere is bijzaak. Wie kiezen er voor mijn blootgewone massages? Nou, simpelweg iedereen die interesse heeft in een fijne massage, dus als jij dat ook zou willen, ben je van harte welkom!