· 

Vier gratis massages

Hoewel mijn agenda het eigenlijk niet toelaat, ga ik toch weer 4x een gratis free flow massage weggeven. Nee, niet zomaar en ook niet voor iedereen, maar juist voor mensen die niet zo snel voor een massage zouden kiezen. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om voor een massage te kiezen. Soms spelen er zaken een rol, die voor anderen maar moeilijk te begrijpen of te bevatten zijn. Als het niet bij je speelt, ken je de beperkingen niet, die het dagelijkse leven van iemand kunnen beïnvloeden en inperken. Het draait vaak om angst, schaamte, niet jezelf durven zijn, weinig zelfvertrouwen en vooral bezig zijn wat anderen ervan zullen vinden of denken. 

 

Waar heb ik het dan over?

  • Mensen in transitie, transvrouw of transman
  • Mensen die extreem dun zijn 
  • Mensen die als intersekse zijn geboren
  • Mensen die door een operatie een of twee borsten moeten missen

De vorige keer was zo mooi en ontroerend soms, dat ik dit nog een keertje ga doen. Ik kan niet aan iedereen gratis massages geven, dus ik laat het afhangen van de binnenkomende aanmeldingen.