· 

Omroep Gelderland

Deze week ontving ik appjes van 2 reporters van Omroep Gelderland. Er liep een item over de drukte bij massagepraktijken, omdat mensen hierdoor meer klachten zouden hebben van nek, schouders en rug. De vraag aan mij was of dat in mijn praktijk ook het geval was. 

 

Het is inderdaad drukker dan ooit. Deels inderdaad omdat mensen door thuiswerken meer lichamelijke klachten ervaren, maar merendeels komen mensen op bezoek omdat door alle sociale beperkingen mensen op zoek zijn naar aanraking, aandacht en contact. Er spelen veel meer mentale issues dan lichamelijke problemen. Nadat ik dit had verteld, kwam er de vraag of Omroep Gelderland bij me op bezoek mocht komen en of ik op beeld mijn verhaal wilde doen. Graag wilde ze ook een van mijn cliënten erbij hebben om ook te interviewen over de mentale issues en hoe massagetherapie en coaching hierbij helpt. Tevens wilden ze wat beelden maken tijdens een massage.

 

Het is nogal wat, op beeld en publiekelijke vertellen wat je mentale issues zijn en op beeld een massage ondergaan, terwijl je bloot op de tafel ligt. Dat bloot konden ze nog wel wat afschermen. Voor de duidelijkheid, het ging niet om foto’s, maar echte filmopnames. Ik heb wat rondvraag gedaan, maar uiteindelijk niemand gevonden die en bloot en met zijn of haar problemen op de TV wilde verschijnen en dat is ook heel logisch. Ik had al aan Omroep Gelderland aangegeven dat dit waarschijnlijk niet zou gaan lukken. 

 

Ik heb nog voorgesteld dat een van de reporters zelf mijn massages mocht ondergaan, om het persoonlijk te ervaren en dan vanuit die ervaring te spreken. Daar heb ik niets meer op vernomen. Wel jammer eigenlijk. Het zou wel leuk zijn geweest. Met mijn praktijk op TV. Iets vertellen vanuit mijn jaren met massage ervaring en mijn passie. 

 

Acht, wie weet, huur ik nog eens tijd bij Tell Sell…..it's amazing!!!