· 

Als je mij al kent

Er komen natuurlijk heel veel verschillende mensen bij me op bezoek. Dat zijn niet allemaal onbekende, maar ook vrienden, familie, kennissen, collega’s en buurtgenoten. Het is voor sommige mensen juist heel fijn dat ze mij al in een andere hoedanigheid kennen, terwijl dit voor anderen juist een extra drempel is om op bezoek te komen. Ik merk hierin echt twee verschillende inzichten.

Voor sommige mensen is het juist erg fijn dat ze mij al kennen in een andere hoedanigheid. Ze kiezen juist voor massagetherapie of coaching bij mij, omdat het vooraf als vertrouwd voelt. Ze zouden dit nooit bij een vreemde doen en de band die er nu al is, is de basis voor hele mooie massage en of coaching sessies.

Voor anderen mensen is het juist een extra drempel als ze me al kennen. Het voelt vreemd om naar iemand te gaan voor massagetherapie en coaching, want ze kennen me ook in het ‘normale’ leven. Bij een familielid of collega op de massagetafel liggen, daarbij ontstaat soms onnodige twijfel.