· 

Reistijd voor een massage

Welke afstand is nog redelijk voor een massage afspraak? Het gaat meer om de tijd dat je onderweg bent. Soms lijkt Nijmegen o zo ver weg, terwijl je er feitelijk zo bent. Echte afstanden, dat kennen we in Nederland natuurlijk niet. Als je in Groningen woont, dan is het inderdaad niet handig om een masseur in Limburg te kiezen. De max ligt ergens rond de 1,5 uur reistijd, maar is natuurlijk voor ieder mens verschillend. Ik krijg wel vaker de opmerking dat ik te veruit de buurt ben, maar dat is niet zo, jij woont gewoon niet dichtbij genoeg ūü§Ē Ik reis soms zelf ook om ergens anders een massage te ervaren. Voor een echte, hele fijne massage, is de afstand niet zo belangrijk. Mijn massages zijn je reistijd meer dan waard!

Heenreis

De heenreis is feitelijk ook de start van je massagebeleving. Je bent onderweg naar iets dat fijn voor je is. Langzamerhand ben je jezelf al aan het loskoppelen van de dagelijkse beslommeringen en je hoofd wordt wat leeg. 

Terugreis

Na de massage zit je vaak zo lekker in je vel, dat een reisje echt niets uitmaakt. Je zit nog in de relaxmodus en bent de massagesessie nog aan het verwerken. Wat drinken en een snack helpen je door je reisje heen.

Bereikbaarheid

Nijmegen is goed bereikbaar, ook per OV. Mijn praktijk ligt op loopafstand van Nijmegen centraal en er zijn bushaltes in de nabije omgeving. Kom je met de auto, dan hieronder een overzichtje van de reistijden


Den Haag: 1 uur, 30 minuten - Tilburg: 1 uur - Rotterdam: 1 uur,25 minuten = Leiden: 1uur, 35 minuten - Bergen op Zoom: 1 uur, 40 minuten - Zwolle: 1 uur, 10 minuten - Nijkerk: 55 minuten - Amsterdam: 1 uur, 23 minuten - Amersfoort: 1 uur, 5 minuten - Appeldoorn: 51 minuten - ’s-Hertogenbosch: 40 minuten