· 

Verloting Massage Moederdag

Het is weer bijna zover. Moederdag. De dag dat je in het zonnetje wordt gezet en de dag dat de afwas blijft staan tot maandag 🤔. Speciaal voor alle moeders verloot ik een massage naar keuze van 90 minuten. Niet als massagebon, want vaak boek je dan alsnog niet, maar als je wint, dan neem ik contact met je op en boeken we direct een afspraak. Kijk wel even vooraf of mijn massagevisie aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Mijn massages zijn uiteraard zeer respectvol en zorgvuldig, maar alle massages die ik geef onderga je ongekleed. Als je de verloting wint en achteraf blijkt dat mijn massagevisie niet bij je past, dan is dat jammer voor alle andere deelnemers aan deze verloting. Ik wil graag dat de winnaar ook daadwerkelijk op bezoek komt, dus doe alleen mee met de verloting als je er ook gebruik van zou maken.