· 

Bodyshape massages

Ik heb 2 soorten bodyshape massages in mijn aanbod. De een is een body contour massage, waarmee je plaatselijk wat omvang kan verminderen. Denk bv aan je bovenbenen of buik, om dat wat meer in lijn te krijgen met de rest van je lichaam. De andere massage is gericht op cellulite en ja, dat zit heel vaak op je billen. Je huid kan zeker egaler worden door mijn massage, maar het zijn wel pittige massages. Vandaar ook dat ik met ontspanning afsluit.Voor beide massagevormen geldt dat ik geen wonderdokter ben. Het lukt zeker niet in een keer en de vraag in hoeverre het bij jou werkt is afhankelijk van heel veel zaken, zoals je gewicht, je levensstijl, je lichaamsbouw en je leeftijd.

 

Bij deze massages maak ik gebruik van een speciale bodygel. Deze werkt door op de onderliggende vetlagen en maakt mijn massages effectiever. Dit versterk ik nog meer, door ook met wikkelfolie te werken. Deze bodygel heeft echter wat contra-indicaties, vandaar dat je deze gel eerst moet uitproberen, bv op de binnenzijde van je elle boog of knieholte. Voorheen deed ik dit middels een introductie massage, maar dat heb ik aangepast. Ik heb namelijk mooie kleine flacons gekocht, waardoor je de bodygel mee naar huis kan nemen en het thuis zelf kan testen, voordat je bok mij een van de bodyshape massages komt ondergaan. 

 

Heb je interesse in de bodyshape massages en wil je de bodygel uitproberen? Neem dan even contact met me op. Ik leg dan een flesje voor je klaar die je kunt meenemen als je op bezoek komt voor een massage of ik leg een flesje voor je klaar in mijn promokastje buiten, zodat je die gewoon kunt afhalen.