· 

Workshops

De massage workshops zijn echt supermooi. Ze worden ook steeds vaker gereserveerd en dat is voor echt een geweldige ontwikkeling. 

 

Ooit, toen ik zelf startte met massages geven, zocht ik een ervaren masseur op wie ik mocht oefenen en uitproberen. Leren in de praktijk, ervaring op doen, maar niet alleen, juist met iemand die de kennis, kunde en ervaring al heeft. Dat was destijds heel moeilijk om te vinden. Nu ik zelf deze kennis, kunde en ervaring heb, wil ik dit wel graag delen met anderen. 

 

Waar is het mogelijk om iemand een gehele massage te geven, simpelweg omdat je dat wilt ervaren? Waar kun je samen met een masseur je partner of iemand anders masseren en waar is het mogelijk om massages te leren geven, door dit om en om met en op een masseur te kunnen oefenen en leren toepassen? Het is vrij gemakkelijk, dat kan bij mij, middels mijn workshops.

 

Afgelopen week heb ik weer een partnermassage aan een stel mogen geven. Dat is echt zo mooi om te mogen doen. Dit was het 2e bezoek van dit stel en er volgen er zeker nog meer, want dit is voor stellen echt geweldig. Daarnaast heb ik ook een massage mogen ontvangen van iemand die nog nooit een massage had gegeven, maar er veel interesse in had. Hoe mooi dat de ervaring van het geven van een massage zo sterk bij iemand binnenkomt, dat het jezelf zoveel bied om een massage te geven. Het was erg fijn om te ondergaan.

 

Als je zelf twijfelt of het geven van massages iets voor je, je het gewoon eens wilt uitproberen of juist samen met je partner deze ervaring wilt delen, dan ben je van harte welkom voor mijn workshops. Het zijn mooie levenservaringen die je eigenlijk niet zou mogen missen.