· 

Anoniem

Voor sommige mensen is het een extra drempel om bij contact ook direct kenbaar te maken wie ze zijn. Daar heb ik begrip voor, maar schaamte of angstig voelen als je contact met me opneemt is niet nodig. Alles wat je met me deelt of bespreekt, blijft altijd vertrouwelijk. Dat is ook van kracht bij je eerste contact, bv als je belt of een appje stuurt. 

 

Heb je vragen, wensen of twijfels, neem dan altijd contact op als jezelf. Of je me nu wel of niet kent, Ik heb geen oordeel klaarliggen, je krijgt altijd een antwoord terug. Soms merk ik dat de nood bij iemand erg hoog ligt, want dan blijft mijn telefoon maar aangeven dat ik weer anonieme gesprekken heb gemist. Telefonisch ben ik sowieso slecht bereikbaar. Ik ben een massage aan het geven, ik ben aan het werk bij mijn werkgever of het is simpelweg te laat op de avond of weekend en ben ik andere dingen aan het doen. 

 

Anonieme bellers heb ik uitgeschakeld op mijn telefoon, ik zie niet eens dat je belt. Als je zou bellen met nummerherkenning, dan is de kans dat je me aan de telefoon krijgt in ieder geval veel groter. Weet dat je alles kunt vragen. Je mag je twijfels uitspreken, maar ook je wensen kenbaar maken. Je krijgt altijd antwoord terug. Ik laat je weten wat er wel, gedeeltelijk of niet kan. Daarna ben je nog steeds van harte welkom. Ik zal je nooit veroordelen. 

 

Ik adviseer altijd om te appen, mailen of een berichtje via Instagram of Messenger te sturen. Er is ook een contactformulier op de website. Wil je graag bellen, zorg er dan voor dat je nummerherkenning aan staat. Je mag me ook een berichtje sturen dat je graag telefonisch wilt overleggen, dan geef je me je nummer en dan bel ik je terug.

 

Laat zien wie je bent! Dat is ook belangrijk in het normale leven. Zelfs daarbij kan ik je helpen!