· 

Yes!

Vreemde titel voor een post in mijn blog, maar ik zal het uitleggen. Iedereen heeft wel een muzieknummer dat hij of zij echt heel erg mooi vindt. Het mag altijd op nummer 1 in de top 2000 staan. Voor mij is dat al heel erg lang hetzelfde nummer. De muziek vind ik sowieso al geweldig, maar laatst besefte ik me ook dat de tekst van het nummer ook helemaal aan de basis staat van mijn massage en coaching praktijk. Het is precies hoe ik denk en ook wat ik uitdraag aan veel van mijn cliënten. Hoe is je Engels?

Move yourself. You always live your life. Never thinking of the future

Prove yourself. You are the move you make. Take your chances, win or loser

See yourself. You are the steps you take. You and you, and that's the only way

Shake, shake yourself. You're every move you make. So the story goes

Say, you don't want to chance it. You've been hurt so before

Watch it now. The eagle in the sky. How he dancin' one and only

You, lose yourself. No not for pity's sake. There's no real reason to be lonely

Be yourself. Give your free will a chance. You've got to want to succeed


Dit is een tekst waar ik echt ‘YES’ op zeg, het klopt helemaal. Waarschijnlijk ken je de tekst niet, toch staat dit nummer altijd hoog in de Top 2000. De naam van de band is …. YES. Als je het nummer hoort, dan herken je het zeker. Luister maar een keer, lees de tekst mee, dan krijg je wellicht wel hetzelfde gevoel bij dit nummer als ik. Dit is (en blijft) altijd mijn nummer 1