· 

Lekker druk

Het is lekker druk in huize Hendriks. Het is een beetje combineren van mijn praktijk, mijn nieuwe baan en de avondklok, die nog van kracht is. In de avond starten de massages wat vroeger, zodat iedereen toch op tijd thuis kan zijn. Sommige cliënten moeten nog ver naar huis, tot meer dan 1 uur reistijd. Dan wordt het wel heel krap voor in de avond.

 

Nadat mijn deuren op 3-3 weer open mochten, merk ik een toename aan nieuwe cliënten. Deze nieuwe cliënten komen bijna altijd weer terug op bezoek, dus het duurt even voordat je bij me op bezoek kan komen. Mijn agenda staat lekker gevuld. Plan dus vooruit, want op korte termijn een afspraak maken zal nu echt niet lukken. Je kunt je altijd nog aanmelden voor notificaties, je inschrijven op de wachtlijst of een terugkerende afspraak inplannen.

 

Deze avond heb ik vrij. Ja, ook een masseur heeft soms een avondje niets nodig. Het is meer omdat ik oorspronkelijk vandaag in Amsterdam zou werken en ik dan niet zeker weet of ik weer tijdig thuis ben voor een massage. Ik heb op een laat tijdstip alsnog de avond opengezet in mijn agenda, want ik heb toch thuis gewerkt. Maar het was erg kort dag, dus geen reservering voor deze avond. Dit gaf me even wat tijd om andere dingen te doen, waaronder deze post schrijven en wat mail te beantwoorden 

 

Wat ik ook heb gedaan is een massage voor mezelf gereserveerd. Natuurlijk krijg ik wel eens een massage, maar dit keer heb ik ergens bij een praktijk gereserveerd waar ik nog nooit ben geweest. Ik zeg nooit vooraf dat er iemand komt met bijna 10 jaar massage ervaring. Soms komt het ter sprake en het gebeurt dan vaak dat die masseur binnen afzienbare tijd ook op mijn tafel ligt.

 

Dit weekend komt er ook een cliënt op bezoek die mij een massage gaat geven en nog nooit gemasseerd heeft.  Als jij dat ook leuk zou vinden, dan kan dat altijd. Het is kosteloos en je bent van harte welkom. Kijk dan op de website bij de workshops, masseer de masseur.