· 

Jongvolwassenen

Volwassen worden, hoe doe je dat eigenlijk? leren van je eigen fouten of juist afgaan op wat anderen van je verwachten? Er komt nogal wat bij kijken. Je krijgt meer vrijheid, maar ook meer verantwoordelijkheid. In de leeftijd van 18 tot 25 veranderd er nogal wat in je leven. Het is niet altijd eenvoudig om hier mee om te gaan, het kan veel met je doen. Er kunnen angsten, issues en problemen naar boven komen, waar je tot dusver nooit last van hebt gehad. Het kan ook allerlei vragen oproepen en onzekerheden geven. Veel zaken zijn nieuw, spannend, vermoeiend, uitdagend en ga maar even door. Het is echt een periode waarin je jezelf aan het ontdekken bent en er kunnen zaken op je pad komen die je heel moeilijk en lastig vindt.

 

Massagetherapie  en coaching zit dan niet direct in je gedachten, terwijl het je op enorm veel vlakken kan helpen. Je denk dat het meer iets is voor als je spierpijn hebt, het is iets voor als je ouder bent. En praten met iemand, je bent tocht niet gek of zo? Totdat je zelf hebt mogen ervaren wat het je brengt, hoe fijn het is en hoeveel het voor je kan doen en betekenen. Pas dan komt het binnen.

 

Ik wil graag dat jongvolwassenen weten dat het een optie is. Dat massagetherapie en coaching soms het verschil kunnen maken om beter in je vel te zitten en gelukkiger en zelfverzekerd in het leven te staan. Vandaar dat ik mijn adviespagina heb uitgebreid met een speciaal stukje voor jongvolwassenen.