· 

Waarmee kan ik je helpen

Op de homepage stond altijd direct de knop om een afspraak te maken. Een beetje veel van het goede, want links onder in beeld staat die knop altijd (kijk maar). Deze afspraak knop is nu veranderd in een knop met 'Waarmee kan ik je helpen'. Kiezen voor een massage is kiezen voor jezelf! Dat is altijd goed, maar natuurlijk kunnen er problemen of issues bij je spelen. Het is niet voor niets dat ik geen standaard massagepraktijk ben, het gaat bij mij om Massagetherapie en Coaching. De vraag ‘waarmee kan ik je helpen’ is soms verwarrend, dus er zit heel veel uitleg achter. Wat het vooral vergt is openheid. Ben je op zoek naar een fijne massage, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Spelen er anderen zaken, dan kan en wil ik je graag helpen, maar dan zal je toch moeten aangeven welke problemen je ervaart, wat je wensen zijn en hoe jij denkt dat ik je het beste kan helpen. 

 

Ervaar je zelf problemen, heb je bepaalde wensen of is er iets waarmee ik je kan helpen? Druk gerust eens op de knop!