· 

Gratis massage voor kinderen van cliënten

Deze actie is weer terug van weggeweest. De actie heeft lang op de website gestaan, maar dat was in een periode dat mijn deuren gesloten moesten blijven. Er zijn heel veel leuke reacties op teruggekomen, maar weinig reserveringen. Het was ook een beetje vreemd om in een periode dat mijn deuren dicht zaten, toch alvast een reservering te maken. Als je een massage boekt, dan wil je daar niet 2 maanden op moeten wachten. Vandaar dat ik deze actie weer opnieuw online heb gezet.

 

Veel acties (niet alleen bij mij) zijn gericht op nieuwe cliënten.Het is net als bij een abonnement op de krant. Ben je al jaren lid, krijg je niets, maar een nieuwe abonnee krijgt wel korting. Dat is een beetje krom. Vandaar een gratis massage voor de kinderen van mijn bestaande cliënten. Op deze wijze kan ik jullie bedanken voor jullie bezoekjes en kan ik iets moois terug doen voor diegene die jullie dierbaar zijn, dat zijn natuurlijk je kinderen.

 

Ze zijn meer dan welkom.