· 

De vriendinnen massage

Ongeveer 70% van mijn cliënten is vrouwelijk. Ik heb daar wel eens over nagedacht, maar dat komt waarschijnlijk omdat mijn massages meer gericht zijn op ontspanning en verzorging en veel minder op de klassieke sportmassage. Het is daarom tijd om een speciale massage in het aanbod op te nemen, speciaal gericht op vrouwen, specifieker voor 2 hartsvriendinnen. Er is altijd een drempel voor mijn deur. Soms is het lastig om daar overheen te stappen. Je gaat naar een (voor jou) vreemde masseur, die je nog niet kent. Alles is nieuw en onbekend. Hoe fijn is het dan, dat je niet alleen op bezoek hoeft te komen, maar dat je dat juist samen met je beste vriendin kan doen?

 

De vriendinnen massage is gericht op 2 hartsvriendinnen. De band tussen 2 vrouwen kan zo sterk zijn, dat iedereen jullie ziet als stel, jullie alles voor elkaar over hebben, elkaar 100% vertrouwen en dat jullie juist samen mooie dingen willen beleven. Dat is nu bij mij mogelijk, door samen op bezoek te komen voor de vriendinnen massage. Het gaat hierbij puur om de sterke vriendschapsband die jullie samen delen. Gender of geslacht maken natuurlijk niets uit. Iedereen is hiervoor van harte welkom.

 

Jullie komen samen op bezoek, ieder van jullie ontvangt een massage van 60 minuten, waarbij de ander toekijkt en aanwezig blijft in de massageruimte. Het is iets moois om samen te beleven en deze ervaring los van elkaar, maar toch met elkaar te delen. Het versterkt de band tussen jullie nog meer.