· 

De adviesmassage uit het aanbod verdwenen

Ik heb besloten om de adviesmassage uit het aanbod te halen. Hoewel het wel een mooie methode was om te kijken welke massage bij je past, je wensen kan vervullen en/of je klachten te verhelpen, bleef de adviesmassage echt op zichzelf staan. De beleving van een adviesmassage was zo anders dan  al mijn andere massages. Net alsof ik iemand hier geen juiste indruk kan geven waar het bij mijn massages om draait. Of je vindt de adviesmassage geweldig en dan is het een andere beleving als je mijn reguliere massage ervaart of het is zo dat je door de adviesmassage, juist niet voor mijn massages kies, terwijl je daar eigelijk geen goed beeld van hebt gekregen.

 

Als je voor de eerste keer op bezoek komt, dan wil ik je ook graag mijn massages laten ervaren zoals die bedoeld zijn, vandaar deze keuze. Weet je echt niet wat bij je past? dan mag je altijd contact opnemen en stemmen we het vooraf samen af, dat werkt beter dan je een vertekend beeld geven middels een adviesmassage.