· 

Voor de twijfelaar

Natuurlijk ontstaan er soms twijfels als je een massage zou willen. Als je hier onbekend mee bent of je bent nog nooit bij me op bezoek geweest, hoe weet je dan dat je de juiste keuze maakt? Het is sowieso kiezen voor jezelf, dus ik wil twijfels graag weghemen zoveel als dat kan en mogelijk is.

 

Bij twijfel maak je geen afspraak. Niet bij mij en ook niet bij een ander. Je stelt het steeds weer uit, blijft het hele internet afzoeken en je blijft ook mijn blog lezen, zonder dat je een afspraak maakt. Gaat deze blog dan echt over jou? Ja, het gaat nu echt over jou, maar je staat hier niet alleen is. Soms is het gewoon een moeilijke en lastige keuze. Vaak is het een afweging tussen je hoofd en je gevoel. Je gevoel zegt al tijden ‘JA’ maar in je hoofd spelen allerlei vragen en twijfels. Of het is net andersom, dan zegt je hoofd dat je het echt wilt, maar zegt je gevoel je nog iets anders. Klopt dat een beetje? Denk het wel……

 

Er is al langer een speciale pagina op mijn website voor de twijfelaars, deze pagina heb ik onlangs aangepast en uitgebreid. Dit heb ik gedaan omdat er mensen met die twijfels naar me toe zijn gekomen of ze hebben besproken bij het 1e bezoek in mijn praktijk. Er is openheid en heel veel duidelijk nodig om twijfels weg te nemen en ik denk dat mijn pagina voor de twijfelaars (voor jou dus) nu helemaal compleet is.

 

Twijfel je al een tijdje? Lees deze pagina dan rustig door. Ik denk dat het je gaat helpen met je beslissing. Weet dat je altijd welkom bent!