· 

Eitjes raden

Pasen staat weer voor de deur. Het is altijd leuk om een actie te doen en zoals bijna ieder jaar, ook dit jaar weer raden hoeveel paaseitjes er zijn. Er doen ieder jaar heel veel mensen aan mee, wat enorm leuk is,. Het doet me ook aan sommige mensen terugdenken die dat ooit hebben gewonnen en daarna op bezoek zijn geweest. Sommige van hen komen nog steeds op bezoek en zijn inmiddels vaste klanten geworden. Toch leuk wat wat een paasei kan doen. Nooit gedacht dat een paasei de drempel voor een massage kan verlagen. Of zou het komen doordat je een massagebon van €50,00 kan winnen? Dat zal ook zeker meehelpen, want hoewel mijn tarieven onder de standaard liggen, blijft een massage alsnog kostbaar. Voor de duidelijkheid, mijn massages zijn het waard en je bent het zelf ook waard. 

 

Het is eigenlijk nog leuker dat als ik het woord 'Paasei' typ, mijn laptop er automatische het woordje 'Passie' van maakt. Hahaha, het lijkt wel of mijn laptop me kent.  Masseren en coachen is mensen helpen en daarin ligt zeker mijn passie. Daarnaast is er een connectie tussen chocolade en massage. Het maakt beide endorfine aan in je lichaam, het stofje dat ook wel het gelukshormoon wordt genoemd. 

 

Doe je ook mee met het raden van het aantal paaseitjes? De actie loopt via mijn Facebookpagina.