· 

Nieuwe actie

Ik heb weer een nieuwe actie opengezet op de website. Deze actie is speciaal bedoeld voor mensen die nog nooit een massage hebben mogen ervaren. Het is voor mij zo geweldig om iemand de allereerste massage ooit te mogen laten ervaren, dat ik er een speciale actie voor heb opgezet. Natuurlijk merk ik als je vaker een massage heb gehad, dat verschil is voor mij echt overduidelijk. Wees dus wel oprecht en meld je enkel aan als een massage helemaal nieuw voor je is.

 

Het mooie aan iemand de eerste massage geven is, dat er altijd een moment komt dat alles binnenkomt en op zijn plaats valt. Ik merk dat aan je ademhaling, je bewegingen en soms ook omdat daadwerkelijk het kwijl uit je mond loopt 😊. Het klinkt vreemd, ik weet het, maar het is een heel mooi teken dat een massage werkt. Je zakt steeds dieper weg in de massagetafel en er komt een diepe rust over je heen. Het effect van een eerste massage is soms zelfs dagen merkbaar, zo mooi.