· 

Een mooie dag vandaag

Vandaag was het een mooie dag. Natuurlijk omdat mijn vrouw vandaag jarig is, dat sowieso, maar vandaag was ook weer een 1e bezoek van een van de aanmelders voor mijn actie ‘Een nieuwe start bij anorexia’.  Er ligt dan een enorme drempel voor mijn deur, maar alleen al er overheen stappen is dan al zo’n mooi proces. Mensen die dat ondanks problemen toch doen, zijn sterke mensen van nature. Ondanks alles wat er speelt zo sterk in de wil om er iets aan te veranderen. Het kan niet anders, dat moet lukken. 

 

Het is moeilijk te omschrijven wat het met mij doet, als iemand in deze situatie mij volledig het vertrouwen schenkt. Feitelijk komt het uit op datgene waarom ik ooit mijn praktijk ben gestart, het kunnen helpen van mensen en mensen die mij die kans ook geven, hoe moeilijk ook. Bij deze mooie sessies is het voor mij direct weer zo duidelijk waarom ik dit doe en blijf doen. Het is zo mooi om ook maar iets voor een ander mens te kunnen betekenen, op welk vlak dan ook.