· 

Het is zo mooi

Na weer een aantal massages te hebben gegeven, komt er al snel bevestiging dat mensen aanraking en aandacht missen in deze tijd. Het is zo geweldig om mensen helemaal tot rust te zien komen, merken en voelen dat mijn massage impact hebben en binnenkomen, zien wat aanraking en aandacht met mensen doet en iedereen weer heel tevreden uitzwaaien bij de deur. Wow gewoon. Wat heb is dit gemist!

 

In sommige culturen is een massage onderdeel van het dagelijkse bestaan. Bij ons is dat niet zo, maar feitelijk zou het dat wel moeten zijn. Het is en blijft moeilijk om te begrijpen waarom sommige mensen niet voor een massage kiezen, vooral als een massage ze heel goed zou kunnen helpen. Is het angst voor het onbekende, zijn het vooroordelen? Ik weet het niet. 

 

Je hoeft niet alles alleen te doen. Als je de hulp van een ander accepteert, dan betekent dat niet dat je hebt gefaald. Het betekent dat je er niet alleen voorstaat!