· 

De eerste week

Mijn deuren mochten weer open op 3 maart. Natuurlijk met alle maatregelen van weleer, maar het mocht tenminste en dat is erg fijn. Leuk om sommige cliënten weer terug te zien na lange tijd en met nog meer afspraken in het voorruitzicht komt dat helemaal goed. Voor mij is het even wennen. Ik ben natuurlijk ook niet meer gewend om massages te geven, het is net of je na jaren weer terug gaat naar de sportschool....   Laat ik het zo zeggen, ik douche erg warm en ga vroeg naar bed :) Ik ben zelf zeker toe aan een massage, dus als je zin hebt om mij een massage te geven, ben je welkom!

Nieuw promotiekastje

Vanmiddag ga ik mijn nieuwe promotiekastje ophalen. Uurtje rijden met de auto, naar Doesburg. Het is een kastje wat feitelijk is bedoeld als MiniBieb, maar bij mij wordt dit mijn Massage Info Box. Nu nog even kijken hoe ik hem ga ophangen en aankleden. Ook nog iets doen met verlichting. Het kastje wat er nu hangt wordt druk bezocht, dus ik verwacht dat het nieuwe kastje helemaal veel aandacht zal trekken. Precies waarvoor het ook bedoeld is natuurlijk.