· 

Partnermassage

Het is erg fijn om weer te starten met massages geven. Wat al helemaal fantastisch is, zijn de partnermassages die gereserveerd zijn. Dat is en blijft erg bijzonder en mooi om te geven. Een stel leren om elkaar te masseren, hoe mooi is dat! De een neemt plaats op de tafel en de ander gaat samen met mij de massage geven. Na verloop van tijd wisselen we dan om, zodat beide partners een massage geven en ontvangen. Elkaar masseren is echt een toevoeging op je relatie en voor mij is het heel bijzonder om daar deel van uit te mogen maken en daar de start voor te mogen zijn.

Workshops

Naast de partnermassage geef ik ook andere massage workshops. Zo kun je leren masseren, waarbij je een eigen model meebrengt, we kunnen een wisselmassage doen, waarbij we elkaar om en om masseren of je kunt mij (kosteloos) een massage komen geven. Deze workshops zijn bedoeld om massagetherapie te promoten en om iedereen te laten ervaren hoe mooi en bijzonder het is. Wil je ook?  Je bent van harte welkom!