· 

Mijn deuren weer open

Yes! Ik mag de deuren van mijn praktijk weer openen vanaf 3 maart. Het was een gekke dag gisteren. Gedurende de dag werd steeds duidelijker dat ik open mocht en de geruchten hierover gingen als een lopend vuurtje. Nog voordat de persconferentie had plaatsgevonden ontving ik mailtjes en appjes van cliënten om afspraken te maken. Mijn agenda stond namelijk nog op slot. Ik heb iedereen maar een gelijke kans geboden en aangegeven dat ik exact om 19:30 uur mijn agenda zou gaan vrijgeven.

 

Vanaf 19:30 uur stoomde de online reserveringen binnen en dat was gek na 2,5 maand stilte. Ik heb ook de tijden wat aangepast in de eerste weken ivm de avondklok, maar dat was allemaal prima. Ik ben erg blij dat ik weer aan de slag kan en ik verheug me enorm om iedereen weer te zien.

 

Mocht je nu al tijden twijfelen over een bezoek, dan is nu de tijd wel aangebroken om over de drempel heen te stappen en een afspraak te maken. Je bent meer dan welkom. We zorgen er samen voor dat het kan en veilig is in deze coronaperiode. Ik draag een mondkapje, handen ontsmetten en ik desinfecteer continu de massageruimte met alcohol. Bij klachten (bij jou of bij mij) annuleren we de afspraak. Een massage is altijd al iets bijzonders, maar in deze periode is het echt superfijn. Aandacht, aanraking, rust, geborgenheid, warmte en meer. Kortom, alles wat je al tijden mist en nodig hebt.