· 

Promotiekastje

Vandaag weer mijn massage promotiekastje buiten aan de muur bijgevuld met nieuwe massagebonbons, kleine flesjes massageolie en massageapparaatjes (gaaf woord voor scrabbel trouwens). Het lijkt wel of de mensen in mijn buurt elkaar meer aan het masseren zijn en dat voorbijgangers vaker in mijn kastje kijken en iets leuks meenemen. Zo langzamerhand raken de promotiematerialen op, dus ik moet weer eens kijken wat ik er straks in ga leggen.

Op dit moment is het een klein vierkant kastje van ijzer. Een oud medicijnkastje. Wel leuk, maar hij roest en de sluiting is kapot. Dat heb ik nu met wat magneetjes tijdelijk gerepareerd. Er zit ook een logo op, maar dat is op papier met veel tape, niet echt professioneel zeg maar en het weer helpt ook al niet mee om de boel netjes te houden. Hij is ook niet echt waterdicht meer, dus ik heb de verregende foldertjes er maar uitgehaald.

Daarom goed nieuws, er komt een nieuw kastje! Ik heb iemand gezocht (en gevonden) die van die leuke kleine kastjes maakt met een deurtje en een puntdak. Deze worden vaak gebruikt als minibieb, wat een ware trend aan het worden is. Natuurlijk wordt het bij mij geen minibieb, maar ga ik hier mijn promotiekastje van maken. Er staat nu Massage Info Box op geschreven, ik denk dat ik dit ook op het nieuwe kastje ga zetten. 


Het blijft leuk hoe mensen reageren op dit kastje en de gratis spulletjes. Van de pizzabezorger tot aan de man van de hondenbelasting, iedereen kijkt en neemt iets leuks mee. Soms vragen ze zelfs advies welke olie ze het beste kunnen meenemen om thuis hun partner mee te masseren. Buurtgenoten hebben natuurlijk geluk dat ze altijd toegang hebben tot deze spulletjes. Soms zetten mijn cliënten de fiets tegen hun hek, parkeren ze de auto precies voor hun deur en soms bellen mijn cliënten ook bij het verkeerde huis aan. Dat compenseer ik hierdoor een beetje.

Zodra het nieuwe kastje klaar is, hangt en is ingericht, zal ik wat foto’s plaatsen op mijn facebookpagina. Ik zou het leuk vinden als mijn Facebookpagina een like geeft, dan kan je me daar ook volgen.