· 

Massageproducten

De verkoop van mijn producten is van start gegaan. Leuk om te merken dat het gaat lopen. Natuurlijk nog niet zoals ik graag zou willen, maar mensen komen de producten toch ophalen, ondanks dat ik nu geen massages mag geven. Click & Collect, al is dat bij mij meer App en Collect. Ik verwacht dat als ik eenmaal weer massages mag gaan geven, mijn bezoekers ook mijn producten gaan kopen. Dat is gemakkelijker, want je bent dan toch al op bezoek. Nu moet je er extra voor op pad.

Geen webshop

Ik kies er bewust voor om er geen webshop van te maken. De verzendkosten zijn hoog, het is een juridische rompslomp en ik moet dan ook nog allerlei verpakkingsmaterialen bestellen om mijn producten te verzenden. Dan zou ik de prijzen moeten verhogen en dat is nu juist niet de bedoeling. 

Bestellingen

Ik mis nog steeds wat spullen. De doosjes om de flesjes massageolie in te verpakken zijn nog niet binnen, de kleine cupjes om testers te maken van de kaarsen zijn er ook nog niet en de kleine massageballetjes die ik heb besteld hebben ook een vertraging in de levering. Wellicht ben ik wel wat ongeduldig, dat kan natuurlijk ook…..

Hout & Opium

Onlangs heb ik massagekaarsen en massagebonbons gemaakt in de geuren hout en opium. Deze ruiken echt ontzettend lekker! De voorraad hiervan is beperkt, want het waren feitelijk wat proefjes met deze geuren. Ik verwacht echter dat ik op korte termijn nieuwe moet gaan maken, want als je het ruikt, ben je verkocht!