· 

Terugbladeren

Vandaag maar eens even teruggebladerd door mijn facebookpagina. Het was best even scrollen door al die jaren, maar wel erg leuk om te zien en te lezen. Blij met mijn toenmalige website, een recensie van een cliënt na het eerste bezoek die nu al jaren op bezoek komt, zelfgebakken koekjes en taart voor de masseur, recensies van kinderen na hun massage, tot aan de 1e hot stone massage en 1e Kaarsmassage. Er is in al die jaren wel wat veranderd, maar de passie voor het masseren, coachen en het helpen van mensen is alleen maar sterker geworden.

 

Ik heb ook wat goede doelen gesteund in de afgelopen jaren, zoals ‘Spieren voor Spieren’ en ‘Het Vergeten Kind’. Op dit moment is het niet een specifiek goed doel wat ik ondersteun, maar probeer ik juist om mensen direct te helpen die mijn massages en coaching goed kunnen gebruiken. Veelal bied ik dan een aantal gratis massages aan, met coaching als men dat wil. Dat is voor mij veel meer waard dan alleen geld geven aan een goed doel.

 

Ook mijn cliënten zijn veranderd. Nieuwe cliënten zijn er natuurlijk ook, maar cliënten die echt al jaren bij me op bezoek komen, daarvan heb ik hun leven soms zien veranderen. Ik ben daar in meer of mindere mate onderdeel van geweest en daar ben ik super trots op.

 

Hahaha, het lijkt wel mijn biografie opeens….  Dat was ook weer niet de bedoeling. Bloggen is echter gewoon typen wat er uit je vingers komt en het daarna niet meer redigeren, anders wordt het schrijven. Ik merk ook dat ik meer blog  dan eerst. Wellicht komt dat omdat ik er meer tijd voor heb, nu mijn deuren tijdelijk gesloten zijn, wat denk jij? 

 

Normaliter zet ik mijn blog altijd dicht voor reacties, maar deze blogpost heb ik ingesteld dat je kunt reageren. Ik zou het leuk vinden als je dat ook deed. Volgens mij komt er dan wel je naam bij te staan, ik weet niet precies hoe dat werkt, dus test het even uit.

Reactie schrijven

Commentaren: 0