· 

Valentijnsdag

Eindelijk is het dan zover. Weldra krijg je van je Valentijn die leuke massageproducten die je graag wilde hebben of geef je die producten juist aan jouw Valentijn. Daarna kan de massage van start! Als dat zo is, alvast een hele fijne Valentijn gewenst. Heb je toch iets anders gekocht of gekregen? Ach ja, wie weet kunnen mijn deuren in maart weer open en dan boek je gewoon een massage bij mij, voor jezelf of jullie komen beide tegelijk op bezoek. Denk je nu ‘Shit! Valentijnsdag’ en ben je het vergeten? Een massagebon kan je altijd nog kopen, die heb je direct via de mail in huis.

Geen Valentijn

Valentijnsdag kan vreselijk zijn als je alleen bent. Je ziet die zoetsappige films en tv-reclames, liefdesliedjes op de radio, stelletjes hand in hand en meer van die zaken die je eigenlijk niet wilt zien, omdat je het zelf juist mist. Je kunt alleen best gelukkig zijn, maar je hebt niemand om je geluk mee te delen. 

 

Natuurlijk kan het zo zijn dat je de juiste nog niet gevonden hebt. Er kunnen echter andere redenen zijn waarom dat niet lukt. Je hebt contactangst, een laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen. Lichamelijke schaamte kan hierbij ook een rol spelen of juist angst om een intieme relatie aan te gaan. Massagetherapie en Coaching kunnen je hierbij helpen. Aanraking doet veel voor een mens, in vertrouwen kletsen ook. Je krijgt er meer zelfvertrouwen van en in alles ga je ervaren dat het belangrijkste is dat je van jezelf gaat houden en jezelf durft te zijn. Het geeft je een enorme boost, vermindert je schaamte en geeft je meer vrijheid.