· 

Tatoeages & Massages

Jullie zullen begrijpen dat ik al super veel tatoeages ben tegengekomen. Soms een enkele, soms een paar, maar soms ook over een groot gedeelte van het lichaam. Ze vallen me vaak niet eens meer op en als ik er plots toch een zie, dan denk ik vaak ‘zat die er al?’ Het kan goed zijn dat je al jaren op bezoek komt en ik niet eens weet of je nu wel of geen tatoeages hebt. Ik ben daar tijdens een massage totaal niet mee bezig.

Een tatoeage is (tenzij pas gezet) geen belemmering voor een massage. Of je er nu eentje hebt of je lichaam is grotendeels getatoeëerd, de massage is net zo fijn. Schaamte voor je tatoeage is al helemaal niet nodig. Heb je in een dolle bui een verschrikkelijke tatoeage van de Flinstones laten zetten of heb je een tatoeage op een ongebruikelijke plaats? Geen zorgen. Alles is al eens de revue gepasseerd en het is totaal geen probleem. 

De massageolie is ook nog eens verzorgend voor je huid. Je tatoeages zien er zelfs mooier uit na een massage. Laat tatoeages geen belemmering zijn voor een fijne massage, je bent meer dan welkom!