· 

Click & Collect

Je moet wat in deze tijd, dus ik bied mijn producten aan als Click & Collect. Een mooie term, voor ' Eerst betalen, kom het daarna maar ophalen, ik zeg wanneer dat mag'. Nee, niet erg klantvriendelijk, maar er zijn niet veel alternatieven. Ik heb geen webshop. Wie weet ga ik daar nog eens mee starten, want de producten vallen zeker in de smaak. Het is echter veel gedoe met dat opsturen en alle juridische regeltjes.

 

Voor nu is het even Click & Collect. Neem contact op welke producten je wilt hebben, ik stuur je een factuur met iDEAL optie  via de mail of een betaalverzoek via whatsapp en daarna maken we een afspraak over het afhalen, wat op 1,5 meter zal plaatsvinden. 

 

Zojuist weer nieuwe 'Massagekaarsen Spieren' gemaakt, hiervan zijn er nu 3 op voorraad. Helaas loopt de bezorging van de massage balletjes ook vertraging op. Zal wel door het weer komen....