· 

Bezorgen van producten

Net nu ik mijn producten aan huis ga bezorgen, ligt er een berg sneeuw. Dat schiet dus ook niet op, want de sneeuw ligt hier in de straat zo hoog dat het gewoon onmogelijk is om met de auto van de plek af te komen. Wie had dat gedacht, door sneeuw onbereikbaar. Stel dat mijn deuren open waren en stel dat er geen avondklok zou zijn, dan zou ik nu alsnog afzeggingen binnen krijgen vanwege het weer. Een schrale troost, ik weet het, maar goed...... 

 

Massagebal

Nu er geen massages zijn, had ik tijd om beter te zoeken naar iets wat ik al tijden wilde gaan aanbieden. Een kleine massagebal, speciaal voor de trigger points. Het is gewoon handig als je jezelf kan masseren, vooral als je veel last hebt. Denk aan dat ene plekje op je rug, precies tussen je ruggengraat en je schouderblad....  Ja daar he? Daar hebben veel mensen last van. Het werk goed als je met een balletje tegen een muur of deur aan gaat staan, dan kan je zelf de druk en de plaats goed bepalen. Een golfballetje is te massief  en beschadigd de deur, een tennisbal is net te groot. Daarom ben ik blij dat ik nu wel het juiste heb gevonden! Het is nog onderweg van de leverancier, dus helaas nog niet op voorraad, maar ik heb ze wel alvast toegevoegd op de website. Ook deze massagebal is te sparen met mijn spaarsysteem.