· 

Agenda en massages aan huis

Ik heb wat wijzigingen doorgevoerd mbt mijn agenda en de massages aan huis. Deze 2 zaken zaten elkaar echt in de weg. Ik moest tijd reserveren voor het reizen om de thuismassages te kunnen geven, maar hierdoor was ik te beperkt met de massage tijden in mijn praktijk. Ik heb daar een oplossing voor gevonden, door het reserveren van de massages aan huis niet meer online aan te bieden. Natuurlijk is een massage aan huis nog steeds mogelijk, maar dan moet er contact worden gezocht voor afstemming. 

Massages aan huis

Ik vind het ontzettend leuk en mooi om bij jullie thuis op bezoek te komen en je in je eigen huis een massage te mogen geven. Wat er veranderd is, is dat je deze niet meer online kunt reserveren. Je moet hiervoor altijd contact met me opnemen. Daarnaast zijn de tarieven/reiskosten voor de thuismassages aangepast. Tot 10km rond mijn praktijk vraag ik €10,00 extra. Voor alle kilometers boven de 10km vraag ik € 1,00 extra per km. Dit moet ik wel doen, omdat 1 massage aan huis soms net zoveel tijd vergt als 2 massages in mijn praktijk.

Agenda

De agenda is wat ruimer geworden. Omdat ik geen rekening meer hoef te houden met de reistijden voor de thuismassages, was het mogelijk om net wat minder tijd tussen de afzonderlijke afspraken in te plannen. Hierdoor heb ik meer ruimte in mijn agenda, waardoor er meer plekjes voor jullie beschikbaar zijn. Je zal merken dat de mogelijke starttijden per dag verschillend kunnen zijn, omdat deze zich aanpassen aan de reserveringen die al zijn gemaakt.

Wachtlijst

 Het online reserveringssysteem heeft een wachtlijstfunctie gekregen. Hiermee is het mogelijk om je voor een bepaalde massage en tijdsduur op de wachtlijst te zetten. Dit kan enkel per dag, maar je bent vrij om dit voor meer dagen te doen. Als er dan een plekje vrijkomt op de dag dat jij op de wachtlijst staat, ontvang je hierover een mailtje.