· 

Versoepelingen?

9-2 komt in zicht, maar zal het leiden tot het weer kunnen openen van mijn deuren? Ik hoop het natuurlijk, maar twijfel er wel over. De basisscholen mogen weer open, dus wellicht komt er ook wel een versoepeling aan voor de contactberoepen, alwaar ik onder val. Wellicht mogen de winkels open voor afhalen, dat is al wat beter nieuws, maar hoe zit het met de kappers, de pedicure en de masseurs? 

Ik ben het namelijk wel zat. Jullie waarschijnlijk ook. Natuurlijk is er begrip, maar zo langzamerhand is mijn massage rekening leeg, want de uitgaves lopen door. Abonnement van mijn boekingspakketje, mobiele telefoon, websitehosting en ga zo maar even door. Ik ben blij dat ik een praktijk op zolder heb en niet de kosten hoef te dragen van een extra pand. Dan zou het namelijk al definitief afgelopen zijn……

Ik vind het fantastisch dat jullie gewoon afspraken inplannen. Ik hoop ook echt van harte dat ik ze niet weer allemaal moet annuleren, maar dat we terug kunnen naar de vorige situatie. Corona formulieren, handen ontsmetten, mondkapjes, helemaal prima, kom maar op! Zolang ik maar weer aan de slag kan en jullie mag verwelkomen. Ik mis jullie! 


Mocht het echter zo zijn dat er op korte termijn geen versoepelingen komen voor de masseurs, dan kan ik niet anders dan wederom alles annuleren. Ik ga dan ook de agenda daarna dichtzetten, want het is voor mij lastig om jullie steeds teleur te moeten stellen. Daarnaast ben/ga ik een aantal cliënten helpen met hun depressie en/of anorexia en die hulp moet ik nu ook steeds weer opnieuw uitstellen. Ik kan dan beter even niets plannen, maar alles pas weer openzetten als het weer mag. De afgelopen tijd ben ik druk in de weer geweest met massageproducten te maken, die ik verkoop in mijn praktijk. Dat staat nu wel klaar en daar heb ik mijn tijd wel mee kunnen vullen. Nu wil ik gewoon weer aan de slag!