· 

Acties en kortingen

De actie voor 50% korting op een partnermassage aan huis is afgerond. Er staan nog wel een paar reserveringen hiervoor, als ik straks weer aan de slag mag. Ik heb nu een nieuwe actie erbij geplaatst, die ook al een tijdje te zien was bij de 'toekomstige acties'. Het gaat hierbij om een hele gekke en ludieke actie, namelijk 10% korting per piercing (vanaf de nek naar beneden). Mensen met veel piercings kiezen minder snel voor een massage, terwijl het eigelijk totaal geen probleem is. Ik moet wat voorzichter zijn met de handdoeken, maar dat is alles. In al mijn jaren met massage ervaring ben ik al heel wat piercings tegengekomen. Ik vindt niets raar of vreemd en een massage lukt altijd! De korting is wel aan een aantal voorwaarden verbonden, lees de details bij deze actie. Ik doe deze actie voornamelijk om duidelijk te maken dat een massage voor iedereen even fijn is en iedereen bij mij van harte welkom is.