· 

Bedrijfsmassages

Het is nogal een gedoe, een massage op je bedrijfslocatie. Er is vaak geen aparte ruimte voor en als die er wel is, dan is de temperatuur te laag, de ruimte niet afsluitbaar of hangen er geen gordijnen. Wat je ook probeert, het blijft vaak een kantoorruimte, zonder de warmte en uitstraling van een echte massagepraktijk. 

 

Wie zegt eigenlijk dat een bedrijfsmassage op het bedrijf moet plaatsvinden? Dat hoeft namelijk helemaal niet. Een bedrijfsmassage is een massage die door de werkgever wordt aangeboden aan de werknemers. Deels vergoed of geheel vergoed, soms in eigen tijd. Het is meer een beloning en waardering voor geleverde diensten en loyaliteit. Het staat gelijk aan goed werkgeverschap, zorgen voor je mensen. Als je bedrijf redelijk in de buurt is van mijn praktijk in Nijmegen, dan is het een mooie oplossing en hoeft een bedrijfsmassage echt niet op het bedrijf te zijn.