· 

Massage workshops

Ik wil het geven van massage graag promoten. Dit doe ik vooral uit de gedachten dat je van het geven van een massage bijna net zoveel haalt als uit het ontvangen van een massage. Het werkt echt 2 kanten op. Toen ik lang geleden mijn opleidingen heb gevolgd, heb ik erg gezocht naar mogelijkheden om samen met een ervaren masseur een massage te kunnen geven. Leren vanuit de praktijk, in de praktijk van iemand anders. Dit was destijds echt nergens te vinden, vandaar dat ik het nu wel zelf aanbied. Ik ben geen massage docent, ik laat je uit ervaring zien hoe ik mijn massages geef en vanuit daar heb je een mooi startpunt om verder te gaan, bv door een echte massage opleiding te gaan volgen. Mijn workshops zijn erg kleinschalig en bedoeld om anderen te interesseren en te motiveren in het geven van massages. 

 

Ik heb de massage workshops uitgebreid en sommige zijn terug van weggeweest. Hoe mooi is het als je iemand kan masseren? Ik kan je gerust vertellen dat het iets fantastisch is. Je partner een massage geven is iets moois en een uitbreiding en verdieping van je relatie. Je kind een massage geven als het niet goed kan slapen, je vriendin masseren omdat ze dat verdient. Het is zo fijn als je dat kan geven en je ook weet hoe je dat het beste kan aanpakken.

 

Kom het ervaren en oefenen, je bent welkom!