· 

Massageproducten

Ik krijg hele mooie reacties terug op de massagekaarsen en massagebonbons. Mensen vinden ze heel fijn en ook lekker ruiken. Ze worden natuurlijk gebruikt voor massages, maar ook als huidverzorging. Daarnaast vinden mijn cliënten ook mijn massageolie heel erg fijn. Meestal maak ik deze producten om zelf te gebruiken in mijn praktijk of om ze cadeau te geven. Ze zijn echter zo populair, dat ik heb besloten om er meer te gaan maken en te gaan verkopen in mijn praktijk. Natuurlijk kan je ze ook kopen zonder dat je voor een massage op bezoek komt, maar dan zal je ze moeten afhalen. Ik start geen webshop en wil ook geen producten gaan verzenden. 

Aan de slag

Ik ga starten met de verkoop van massagekaarsen, massagebonbons en massageolie. Alle grondstoffen zijn besteld, verpakkingsmateriaal is onderweg en ik ga er zeker iets moois en leuks van maken. Fijn om voor jezelf in huis te hebben en hele leuke kleine cadeautjes om weg te geven aan iemand anders. Het mooie is ook dat als je iemand een massageproduct cadeau geeft er een grote kans bestaat dat het op jou wordt toegepast, dus een win – win situatie :)

Massagekaars

Deze steek je aan, waardoor er al een lekker geurtje vrijkomt. Als er voldoende vloeistof is ontstaan, blaas je het kaarsje weer uit en kan de massage van start gaan. Deze kaarsjes zijn meerdere keren te gebruiken. Ook super om voor het douchten aan te steken en je dan na het dochten mee in te smeren.

Massagebonbons

Kleine bonbons, die superhandig zijn in het gebruik. Deze bonbons smelten door de warmte van de huid. Ik bundel deze in een doosje van 6 stuks. Laat je maar verrassen door de geurtjes, want die zijn echt heel fijn. Soms een warme geur, soms ook verrassend en prikkelend voor je zintuigen.

Massageolie

Handige kleine flesjes met massageolie van 100ml. Ook hierbij ga ik een aantal geuren en soorten samenstellen, denk bv aan een massageolie met kaneel. een massageolie speciaal geschikt voor je spieren of een massageolie geschikt voor een specifieke massage.


Prijzen

Ik moet nog even uitrekenen wat deze producten mij kosten mbt alle grondstoffen. Omdat ik echt kwaliteit wil maken, zijn die soms best prijzig. Ik verwacht dat ik €12,50 ga vragen voor een massagekaars (100gr), €10,00 voor de massagebonbons (6 stuks) en €7,50 voor een flesje massageolie (100ml). Deze prijzen liggen nog niet vast, maar ze liggen qua prijsstelling zeker lager dan de winkelprijzen. Het is gewoon leuk om te maken en op deze wijze kan ik mijn cliënten wat extra’s aanbieden. 

Interesse?

Blijf de website in de gaten houden. Zodra ik deze producten ga verkopen, zal je ze daar ook terugvinden. Kun je niet wachten? Dan heb ik nog een aantal massagekaarsen en massagebonbons op voorraad. Neem gerust contact op.