· 

Je bent er helemaal klaar mee

Daar zit je dan. Weinig tot geen echt contact met vrienden, daten is ook al niet mogelijk, geen festivals en online lessen ipv echt naar school. Een super lastige periode waarin je het gevoel krijgt dat niemand je nog begrijpt en je van alle kanten wordt veroordeeld als je iets doet of van plan bent om te doen, want niet helemaal in lijn ligt met alle maatregelen en de verwachtingen die anderen van je hebben. Ja hallo, mag je ook gewoon jezelf zijn?

Inperkingen

Je voelt je ingeperkt. Op dit moment kan je niet het leven leiden hoe jij dat je zou willen. Er kan niets en er mag niets. Natuurlijk is een keer wandelen of een avondje op de bank prima, maar dat heb je nu al te vaak gedaan en het gaat vervelen. Je snapt dat het even zo is, maar je bent er ook helemaal klaar mee!

Toekomst

Veel jongeren zien op dit moment de toekomst somber in. Als jij die gevoelens ook hebt, weet dan dat je daar niet alleen in staat. Je mag dit voelen! Het geeft voor jezelf alleen maar aan hoe leuk het leven eigenlijk is en dat veel zaken die je voorheen als vanzelfsprekend had beschouwd eigenlijk mooi en bijzonder zijn.  


Voor nu

Als je het even niet meer ziet zitten, niet meer weet waar je het moet zoeken of geen toekomst meer ziet waarin je gelukkig kan zijn, dan is dat best een heftig gevoel. Wat hierbij echt kan helpen is praten en openheid. Zoek iemand die je echt vertrouwd en bespreek je gevoelens. Heb je niemand om mee te praten of wil je juist met iemand in vertrouwen praten buiten je vrienden of familiekring ?  Je bent van harte welkom om met mij te kletsen, over wat dan ook.

Voor straks

Wat als er straks weer meer mag, kun je dat wel aan? Je moet het leven weer gaan oppakken, je kunt niet direct helemaal losgaan in alles. Eerst alles op de rit zetten en vooral goed voor jezelf zorgen. Mijn massagetherapie en coaching kunnen je hierbij helpen. Het is echt kiezen voor jezelf en dat is iets wat je echt nodig hebt. Twijfel niet, het zal zoveel voor je doen en betekenen, meer dan je denkt.